Patrónusaink

Ezúton is köszönjük, hogy aki teheti kiáll mellettünk, kiáll egyesületünk munkája mellett, és ami a legfontosabb, hogy segítik munkánkat, segítik azt, hogy védenceink általuk is minél hamarabb otthonra találjanak!

KÖSZÖNJÜK!

Viasz Tibor

Viasz Tibor

“Úgy gondolom, hogy a világ többek között attól szép, hogy sokszínű. Van rengetegféle ember, sok fajta növény, domborzat, tenger, óceán és az állatok sokasága. Mindezen értékek megőrzése jelenti magát az életet, ezért azt hiszem maximális tisztelet és megbecsülés jár azoknak az egyéneknek, akik akár környezetvédelemmel, jelen esetben állatvédelemmel foglalkoznak, beletéve rengeteg időt, pénzt és energiát önzetlenül. Ezért megtisztelő számomra, hogy felkértek a Pomázi Állatvédő és Állatsegítő Egyesület patrónusának, és úgy érzem közéleti emberként felelősségem, hogy a fentebb felsorolt gondolatokért
bátran kiálljak.” Viasz Tibor

Sarkadi Attila Ferenc önkormányzati képviselő

Mindannyian tiszteljük és becsüljük azokat az embereket, akik elesett, kiszolgáltatott embertársainkon segítenek.

Külön érdem, ha mindezt elhivatottságból, önzetlenül teszik.

Ugyanígy a legnagyobb elismerés illeti azokat az embereket, akik az elesett, gazdátlanná vált, kiszolgáltatott kis állatainkat, társainkat segítik, gyámolítják.

Sokszor hallottuk mar a kutyusokról :  „ az ember leghűségesebb barátja”, mégis sokan a  hozzánk kötődő , bennünk bízó állatokkal igazán ” kutyául”  bánnak.

A Pomázi Állatmenhely  elkötelezett tagjai kiváló emberek , akik hatalmas munkát végeznek, felelősséget vállalnak a magukra hagyott állatokért sokszor a felelőtlen emberek helyett is.

Nagy megtiszteltetésnek veszem hogy felkértek patrónusnak és örömmel vállalom.

Kérek mindenkit, erejéhez mérten segítse munkájukat!

Sarkadi Attila Ferenc

3-as körzet önkormányzati képviselője

Patrónusunk: Rya Spark

Patrónusunk: Rya Spark

Mindig is rajongtam az állatokért. Több kutyánk és cicánk is leélt velünk sok boldog évet, szerető és gondoskodó légkörben.

Számtalanszor olvasom a híreket a felelőtlen gazdikról, akik mindenféle érzelem nélkül képesek utcára tenni és/vagy sok esetben bántalmazni egy ártalmatlan jószágot.

Dühítő, sőt vérlázító az, ahogyan egyre több ember viselkedik szerte az országban. Ha módomban állna, minimum életfogytiglani büntetést szabnék ki az állatkínzókra. Vagy ugyanannak a kínzásnak vetném alá, mint amit ő tett egy védtelen állattal. De talán akkor én sem lennék több, mint egy lelketlen véglény.

Előadóművészként igazán nem nagy erőbefektetés megjelenni, énekelni vagy a nevemet adni azokért a szervezetekért, akik minden erejükkel azon vannak, hogy befogadják vagy otthont teremtsenek az árva, megkínzott állatoknak. Ezúton is szeretném felhívni minden színész-énekes és zenész kollégámat, hogyha még nem tették, adják magukat az ilyen ügyekért.

Mérhetetlenül hálás vagyok mindenkinek aki szívén viseli a rászoruló kis kedvencek sorsát, hogy szerető és biztonságot adó családi légkörbe kerüljenek. Hiszen mi emberek is akkor vagyunk boldogok, ha béke, és szeretet vesz minket körül. Számukra egy simogatás, egy kedves szó vagy hang a végtelen boldogságot jelenti. Ők önzetlenül szeretnek bennünket. Rengeteget tanulhatnánk tőlük, mert bennük biztosan nem csalódunk soha.

Figyeljünk oda jobban és szabjunk gátat a barbár, felelőtlen emberek rémtetteinek!

Rya Spark

énekes – előadóművész