Önkéntes munkával

Ha érdekel az állatvédelem és szeretnéd jobban megismerni azt, vagy tenni akarsz valamit az állatokért, akkor várjuk jelentkezésedet!

Olyan önkénteseket,

Alex szeretetterápián

Alex szeretetterápián

aktivistákat, tagokat keresünk a Pomázi Állatvédő és Állatsegítő Egyesület tagjainak sorába, akik az állatok iránti szeretetből, ingyen, anyagi ellenszolgáltatás nélkül végzik életmentő munkájukat és dolgoznak a telepen – ahogy egyesületünk tagjai teszik hosszú évek óta (sajnos egyesületünk nem engedheti meg magának alkalmazott foglalkoztatását).

Az önkéntesség jószolgálati, önzetlen és nehéz tevékenység. Középiskolásoknak, egyetemistáknak tapasztalatszerzést, a versenyszférában dolgozóknak pedig feltöltődést jelenthet az önként végzett munka. Pályakezdőket hozzászoktat rendszerességhez, a munkával járó kötöttségekhez és megtanít csapatban dolgozni. Friss nyugdíjasok számára hasznosság érzését biztosítja.

Bárki megtalálhatja nálunk a neki való munkát, attól függően, hogy saját döntése szerint milyen időközönként szeretne kijárni a telepre.

Nagy segítséget jelentő önkéntes munkák: kutyasétáltatás,

Kint a zöldben

Kint a zöldben

simogatás, játék, egy-egy kutyával való elkülönült foglalkozás, pórázhoz szoktatás, kennelek takarítása, etetés, itatás, mosogatás, ápolási munkák, bunda kefélés, konyha és iroda takarítás, az esetleges idénymunkák (fűnyírás, fák, bokrok és virágok ültetése és locsolása), karbantartási munkák, valamint hetente kétszer élelem szállítása.

A menhelyen saját érzésekkel, akarattal bíró állatokkal kell együtt dolgozni, így a munkát csak megfelelő lelki és fizikai állapotban lehet végezni.

A munka feltétele az állatszeretet, megbízhatóság, és elkötelezettség, valamint a telepi szabályok betartása. Ez a munka nagy felelősség, új élmények, sok vidámság, öröm (és időnként sajnos bánat) forrása egyszerre.

Ha a fentiekhez kedvet és erőt érezel, valamint

Alma és Málna

Alma és Málna

van rendszeresen egy kis szabadidőd, akkor szeretettel várunk időpont egyeztetés után (20/424-9808).

Aktivistáink jókedvvel, örömmel fogadnak minden érdeklődőt.

Telepünk a nyugalom és a szeretet szigete, érdemes megtapasztalni!

M. Sz.