Bosco

JET_2756_previewszületési dátum: 2014. szeptember 23.
nem: kan – ivartalanított
fajta: vizsla keverék

szín: fekete
testméret:  nagy

bekerülés: Bosco még Omárként került hozzánk, az anyukája Onyx pocakjában. Onyxot valaki utolsó idős vemhesen kikötötte egy oszlophoz, és már nem tudtunk mit tenni, mivel utolsó időben volt, így nálunk szülte meg a kölykeit. Bosco már kétszer volt gazdis, mindkétszer visszakerült, mert Bosco túlságosan is domináns kan kutyákkal való találkozáskor, és a kutyák közé nyúló kezeket mindkétszer megharapta.

leírás: Bosco nem való mindenkinek. Egy igazi, munkavonalú vizslakeverék, őrző-védő kvalitásokkal is.

Már 3 gazdinál is volt, de valahogy sose volt meg a megfelelő harmónia. Ő valóban nem egyszerű, de ha a gazdi kellőképpen tapasztalt, határozott, és következetes, akkor remek kutya lehetne belőle!

Keményen meg kell húzni nála a határokat! Nem lehet neki először mindent megengedni, aztán meg fegyelmezni, mert arra valóban rosszul reagál. Nem viseli el a gazdi szabályainak hullámzását. Ami egyszer igen, az nála mindig igen marad.

Rendkívül határozott és tekintélyes kutya, és így ilyen gazda kerestetik is a számára.

Nagyon jó agya van, de az intelligenciája miatt képes néha túljárni az ember eszén. Nagyon jó emberismerő, és nem rest néha a saját malmára hajtani az adott szituációt.

Tanulékony, igényli a foglalkozást. Emberbarát, kedves kutya. Kifejezetten határozott és biztos kezű gazdát keres!

Kan kutyákkal domináns, amiből tapasztalat szükséges kihozni, illetve az acsarkodást megelőzni.

Egy nagy dilije van: ha kerítésen keresztül van acsarkodás, és ő pórázon van, akkor a fegyelmező gazdára visszaharaphat a nagy hevületben, így csak szájkosárban sétáltatható, vagy olyan környéken, ahol ilyen nem fordulhat elő!

Csak egyedüli kutyának ajánljuk, vagy olyan hasonló termetű szuka kutya mellé, aki könnyen át tudja adni neki a rangsor első helyét!

Sok mozgást, mozgatást, foglalkozást, munkát igényel! HA unatkozik, és lehetősége van rá, akkor szökik. Így szökés biztos terület, és sok foglalkozás kell neki!

Érdeklődni róla: +36-30-496-4122

A megosztásokat köszönjük!

PÁVE