Cézár – frissítve 2017.10.29.

JET_2726_preview

Cézárt láncról mentettük meg, mert a család kiköltözött külföldre, és az idős nagymama, akire ráhagyták a kutyát, nem bírt vele…

Csontsovány volt, amikor 2016 decemberében hozzánk került. Csak nyomaiban emlékeztetett minket arra, hogy az ő vérében német dog és labrador vér is csörgedez.

Cézár egy igazi izomkolosszussá kezd válni, hála annak, hogy most már sikerült kivizsgáltatni az összes allergiáját (csirke, marha), valamint sikerült az immunrendszerét rendbe hoznunk, a hiánybetegségeit megszüntetnünk.

Hihetetlenül kötődik az emberekhez, maximális rajongással bújik hozzánk ez az XXL méretű kutyus.

Őt már 4x! cserben hagyták. Ígértek neki meleg otthont, gondoskodó kezeket, szerető szíveket, de mindenki meggondolta magát.

Pedig Cézár nagyon jó kutya! Okos, szófogadó, nem tolakszik, pedig a testméretével mindent elérhetne, amit csak akarna. De nem él vissza a testi erejével, eszében sincs!

Imádja a labdázást, a sétálást, a mozgást!

Remek házőrző, semmi se kerüli el a figyelmét. Mellette aztán valóban biztonságban érzi magát az ember!

Hiányos szocializációja miatt – ami általában minden láncos kutyát sújt -, a saját fajtársait nem igazán szívleli, így egyedüli kutyának ajánljuk.

Kizárólag olyan helyre adjuk, ahol tudják, hogy egy ilyen nagyméretű kutya tartása, táplálása, lemozgatása milyen energiát és odafigyelést igényel!

Csak kerti kutyának nem adjuk! Neki is szüksége van egy meleg fekhelyre a nagy esőkben és hidegekben, ahová behúzódhat. Ez lehet egy téliesített veranda, garázs stb.

Cézár lassan 2 éves, ivartalanított, chipelt, minden oltással rendelkezik.

Ami hiányzik az életéből, az egy gondoskodó emberfalka, aminek a tagjai igazán szeretik őt, és megbecsülik!

Szóval, Cézár keresi az Igazit, a Gazdit!

Érdeklődni róla: +36-30-496-4122

A megosztásokat köszönjük!

PÁVE