Hapci – ideiglenes befogadónál van!

Hapci - kan

Hapci – kan

IDEIGLENES BEFOGADÓNÁL VAN!

neme: kan

születési ideje: 2017.03.21.

FRISS HÍREK RÓLA:

Ő a tavaly májusban született, 7 törpénk egyike.

Ezek a kölykök voltak azok, akiknek végig kellett nézniük a mamakutya agyonverését.

Ebből adódóan mindegyikük félénk, ha idegenekkel találkoznak, és megijednek a hirtelen mozdulatoktól, valamint az erős rászólásoktól.

Viszont imádják a kutyatársaságot, ami egyrészt jó, másrészt nem, mert sok kutya között befordulnak, és csak velük kommunikálnak, az emberekkel nem.

Még 3 kölyök van a gondozásunkban: Kókusz (ő a menhelyen nagyon szépen fejlődik), Morgó (ő ideiglenesnél van) és Hapci, aki jelenleg kutyatrénernél van, mert ő a legfélénkebb.

Ő olyan otthont keres, ahol szorosan élhet a gazdái mellett, ahol dacszövetség alakulhat ki a felek között.

Mehet második kutya mellé, de csak kedves, patronáló szuka kutyus mellé. A nagytestű kan kutyáktól fél.

Félénksége miatt olyan gazdi lenne neki ideális, akinek már van kutyás tapasztalata, és kellő belátása arra, hogy egy nagy traumát átélt kutyának idő kell ahhoz, hogy mély és stabil bizalomkapcsolat alakulhasson ki közöttük.

Hapci 12 hónapos, keverék kan kutyus. Nyomokban tacskó ősökkel rendelkezik.

ELŐZMÉNYEK:

6 testvérével együtt került be hozzánk, miután anyukájukat feltehetően – fültanúk az anyukájuk fájdalmas vonyítására kapták fel a fejüket, majd többé nem látták… – megölték…

Korábban konkrétan pánikolni kezdett, ha ember közelededtt felé. Feltehetőleg látta, hogy mi törénhetett a mamával, mert emberi közeledésre még menekül. Sajnos.

Az ideiglenes befogadójánál újra megkezdett bízni az emberekben. Aki felé szeretettel nyit, azzal hamar megtalálja a kapcsolatot.

Örökbefogadási szerződéssel, ivartalanítási kötelezettséggel és az oltási programjának folytatásával fogadható el. További örökbe fogadási feltételek a www.pomazikutyak.hu-n találhatók.

Érdeklődni: 06-20-424-9808