Pascal – frissítve 2017.10.29.

cropped-JET_2619_preview.jpegPascal egy két év (2015-ös) körüli, ivartalanított, remekül sikerült, gyönyörű, keverék kan kutyus.

Családjával (Pimpával és kölykeikkel) érkeztek a gondozásunkba egy olyan családtól, ahol rengeteg kutya volt tartva, nem éppen a megfelelő körülmények között.

Pascal valóban gyönyörű, és jellemre is szinte hibátlan. A pórázt és a sétáltatást tanulnia kellett, de ma már remekül helyt áll ilyen helyzetekben, sőt sír a kennelben, hogy őt vigyük először sétálni.

Nehezen viseli a menhelyi körülményeket, magát a bezártságot, őt így elsősorban olyan helyre szeretnénk adni, ahol vannak nagy terek, ahol mozoghat, ahol nem érzi úgy magát, mint egy kalitkában zárva. Nála fontos, hogy kertes házba kerüljön, de természetesen, őt is megfelelő módon kell védeni a természet viszontagságaitól.

Remekül kijön szuka kutyákkal, semmi agresszió sincs benne. Kanokkal még nem teszteltük. Könnyen behívható, az emberi társaságot, szeretgetést, ölelgetést nagyon szereti.

Ő is érzékeny lelkületű kutya, akit kedves szavakkal bőven lehet irányítani. A keménységet, az erős hanghordozást nem viseli, megijed tőle.

Remek társa lehetne egy sportos, belevaló családnak. Ahol a nyugalom és nyüzsgés optimális arányban oszlik meg a mindennapi életben.

Érdeklődni: +36-30-496-4122

A megosztásokat köszönjük!

PÁVE