Fanni

JET_2737_preview

Fanni egy 1,5-2 év körüli, ivartalanított, keverék szuka kutyus.

Anyjával és testvérével került be hozzánk, miután gazdája súlyos agyvérzést kapott, és kórházba került. Nem sikerült a felépülése a gazdinak, így velünk maradtak.

Mivel a gazdijuk nagyon elszeparáltan élt, így Fanni szocializációja egyáltalán nem tökéletes. Sőt…retteg az emberektől, menekül a társaságunktól.

Egyedül a kitartó emberek közeledését fogadja, de még tőlünk is fél, akiket már ismer. Tudjuk, hogy Fanni nem egyszerű eset, hiszen megmutatni neki azt, hogy az emberek nem csak bántanak, hanem szeretni is tudnak, az egy hosszabb folyamat. Főleg egy olyan kutyánál, aki az első, az emberhez való kötődésének részét egy ketrecbe zárva élte.

Mi kitartunk Fanni mellett, hiszen amúgy remek kiskutya lehetne, mert maximálisan szót fogad nekünk: behívható, azonnal a helyére megy, ha szólunk neki. De jelentős javulást csak saját családban tudna elérni.

A pórázhoz, a sétához már kezd hozzászokni. A rehabját nem adjuk fel, de a többi kutya mellett nem jut annyi idő rá, mint amennyit szánnunk kellene neki.

Fanni jól megfér kutyatársaival, de elsősorban egyedüli kutyának ajánljuk, mivel, ha kutyák között van, akkor nem akar nyitni az ember felé, így viszont nem tudjuk sem rehabolni, se örökbe adni. Maximum olyan kutya mellé mehet, aki példaként tud neki szolgálni abban, hogy rájöjjön, hogy azért vannak még rendes emberek.

Érdeklődni róla: +36-30-496-4122

A megosztásokat köszönjük!

PÁVE